onsdag 11 juni 2014

Nya barnvagnen

Nya barnvagnen kom till mitt paketombud idag och jag åkte och hämtade den så fort jag bara kunde! 
Här kommer mina första tankar kring Bumbleriden.
Vi har alltså köpt en syskonvagn, en Bumbleride indie twin. I Sverige finns det i nuläget endast 2 färger att välja på till twinmodellen, vi valde svart. Hade vi fått välja bland de andra färgerna som finns på den Amerikanska marknaden hade vi valt den röda men den färgen finns bara på enkelvagnarna i Sverige än så länge.
Hjulen, suffletterna och frontbågarna på sitsarna var det som behövdes monteras, ja och mugghållaren såklart, det är ju en amerikansk vagn och då ingår självklart mugghållare som standardtillbehör.
Rattade runt den lite här på gården och hittills är jag mer än nöjd! Rullar fram lättare än Emmaljungan på plant underlag. Vi har sedan tidigare en Emmaljunga citycross med PP-chassi årsmodell -13.
Ett stort plus som jag märkte direkt att jag gillade och som jag inte tänkt på när vi var och valde ut den här vagnen var "takluckan" i suffletterna, Även fast sittdelen är vänd ifrån mig så kan jag enkelt hålla koll på vad A gör genom takfönstret.
Det är oxå otroligt smidigt och enkelt att ändra de främre hjulen från fasta till svängbara.
Viktigast av allt så satt A jättebra i vagnen och det var inte alls trångt för henne på något sätt även fast vagnen bara är 75cm bred. Det kommer inte att bli några problem att använda åkpåsen med fårskinn till vintern i vagnen.
Liggdelen väger endast 2,2kg och har ordentliga höga kanter. Jämfört med Emmaljungas citykorg som jag hade till A känns den här betydligt smalare och jag tror inte att jag kommer kunna använda den lika länge som citykorgen med tanke på att det kommer en vinter då åkpåse är nödvändigt i liggdelen, bra då är ju att sitsarna går att fälla ner i fullt liggläge så att jag kan låta lillebror/lillasyster ligga ner iaf.
Ska provköra vagnen ordentligt på olika underlag och med lite mer vikt i så återkommer jag med en mer komplett recension av vagnen för någon nackdel måste väl finnas, eller?!?






1 kommentar:

  1. I read your blog on daily basis. This is really great and informative post. Thanks for sharing.
    fårskinn barnvagn

    SvaraRadera