Det ska kladdas, läggas uppe på huvudet, kastas omkring i hela köket, slängas på golvet, läggas i mjölkglaset och köra ner hela handen och vispa runt för att sedan propsa på att mata mig med något som redan varit in i munnen och vänt.
Besticken som jag envisas med att lägga fram vid varje måltid används bäst som trumpinnar.
Varför kaklade vi inte köket från golv till tak så att man kan blåsa av det med högtryckstvätt efter måltiderna?!
Ska köpa lite nya tallrikar utan barnmotiv i botten har jag kommit på, då kanske maten får stanna på tallriken lite till istället för att hon skottar undan maten med handen för att kolla på vilken gubbe/figur/motiv som döljer sig under maten...
Läste någonstans att ju kladdigare bordsskick barn har när de är små desto finare får de när de blir stora, om det stämmer kommer A. äta finare än alla kungligheter i hela världen när hon blir stor!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar