onsdag 7 januari 2015

Hänt i veckan

Egentligen har det väl inte hänt så mycket men samtidigt har vi haft fullt upp ändå.

Förutom de vardagliga grejerna som t.ex.  städning, matlagning, blöjbyten och lek så har vi tillbringat de senaste kvällarna efter Annabelles läggdax fastklistrade framför TV'n och spelat Playstation-spelet "The last of us" som vi köpte i måndags.
Spelet utspelar sig 20 år efter att en epidemi brutit ut och huvudkaraktärerna är en man vid namn Joel och en flicka som heter Ellie. 
Påminner lite om tv-serien "the walking dead" som förövrigt är en av de bästa tv-serierna jag vet. 
Spelet är otroligt fängslande och är väldigt snyggt gjort. 

Idag har vi städat bort det sista julsakerna här hemma, skönt tycker jag men Annabelle är märkbart upprörd över att "tompa"(tomten) som stod i vardagsrummet och som hon brukar krama är spårlöst försvunnen. 

På eftermiddagen åkte vi på Melinas 1-årskalas hemma hos våra vänner Patrik och Sandra i Bomhus.
Annabelle var äldst och Angelina yngst och däremellan var det 3 andra barn.
Full rulle med andra ord!
Angelina har blivit otroligt stadig i kroppen de senaste dagarna och sitter nog snart helt själv utan stöd. Det går undan nu när hon hållet på lär sig nya färdigheter!
Med Annabelle går det oxå undan, främst med talet, hon pratar nu med hela meningar och snappar upp nya ord varje dag så nu får vi verkligen passa oss så att vi inte säger något olämpligt i hennes närhet dessutom brukar hon nu prata om saker som har hänt för ett par dagar sedan till skillnad från förut då hon verkligen levt i nuet och inte pratat om minnen. 
Det är så himla fantastiskt att se utvecklingen hos sitt eget barn!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar