torsdag 10 juli 2014

Solsken och bad

Har bara lämnat gården en kort sväng denna vecka hittills, åkte till Coop Älvkarleby för att fylla på med frukt och mejerivaror här hemma. Annars har jag suttit i solstolen och kollat på lilla A i plaskpoolen och igår hängde vi precis hela dagen vid den riktiga poolen här hemma. De fula strumporna satt på såklart och fick bada de oxå. Färgskillnaden på huden mellan benen och övriga kroppen är rätt stor nu. Överkroppen med den stora magen är gyllenbrun sånär som på alla fula blåmärken på magen som skiftar mellan blått, lila, och gult medan benen ser ut som två stora vita sparrisar när strumporna åker av på kvällen.
Vattentemperaturen låg på hela 32 grader så vi kunde plaska runt lääänge. Åt pannkakslunch vid poolkanten som jag ordnade medan A tog sig en tupplur. 
Dagen avslutades med grillning vid poolkanten i solnedgången med svärföräldrarna, R's mormor samt 3 vänninor till henne som kom på besök under eftermiddagen.
En rätt så perfekt dag på denna underbara plats som är mitt hem!
Den enda som saknades var R men nedräkningen till hans semester har börjat och snart får vi vara tillsammans hela familjen. Hoppas det underbara vädret med denna härliga värme får fortsätta lite till men som alltid med den svenska sommaren ska jag väl inre hoppas på för mycket.
Vaknade för en halvtimme sedan av att A var ledsen, lyfte över henne till mig och nu ligger hon bredvid och har somnat om. Hon klappade nyss händerna i sömnen 3 gånger och mumlade något ohörbart, vad drömmer ett sånt litet barn om?!? 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar