fredag 11 juli 2014

Härliga tider

Idag bytte vi poolen här hemma mot poolen i Furuvik. Jag vill inte bada offentligt med de gräsliga strumporna på så Faster Linda, R's syster fick bada med A. De har bl.a. ett äventyrsbad där och det är inte djupare än ett par decimeter så A kan gå runt i poolen på egna ben och upptäcka och undersöka. Hon var lite osäker till en början och höll hårt i faster men efter ett tag så var osäkerheten borta och hon for runt och plaskade som bara den. Trots att hon började hacka tänder ville hon absolut inte sluta bada men gav med sig när hon fick sin fina frottéponcho på sig.
Funderar över hur lång tid det kommer att ta innan hon inser att det inte lönar sig att gråta när hon vill en sak men jag bestämt något annat? Den kan nog säkert vara så att det går i perioder att hon testar om jag ger med mig pga att hon börjar gråta? 
Häromdan grät hon krokodiltårar vid matbordet för att hon promt skulle ha pannkakan på min tallrik och inte den som låg på hennes tallrik. Jag hann äta upp min pannkaka och börja på en till innan hon slutade gråta och snyftande åt av pannkakan på sin tallrik.

Åter till dagen... Efter badet tog vi en sväng i parken innan vi åkte hemåt och badade i poolen här hemma så att även jag kunde bada. Mitt i badandet kom äntligen R hem! Som vi längtat och nu har han semester. Vi badade hela familjen tillsammans och A hoppade t.o.m. från poolkanten ner i våra famnar flera gånger. Nu sover hon och vi håller på att förbereda för en grillkväll ute vid poolen med alla på gården, knytkalas som vanligt, praktiskt och det finns alltid en massa gott att sätta tänderna i.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar